Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Illinois

Proprietate de vânzare în Illinois.

Se învecinează la nord cu Wisconsin, la sud cu Kentucky, la vest cu Iowa și Missouri și spre est cu Indiana.

Dacă sunteți interesat să cumpărați proprietăți de vânzare în Illinois, vrem să analizăm piața imobiliară a două dintre cele mai importante orașe din Illinois: Naperville și Chicago.

Naperville este un oraș în Statele Unite ale Americii, în județul DuPage, este cel mai mare oraș din Illinois, după populație.

În luna mai 2018, în medie, prețurile de vânzare ale vânzărilor în Naperville au înregistrat o creștere pozitivă de 3,2% față de luna mai 2017.

În luna mai 2018 piața imobiliară din Naperville se constituie în 97,7% din vânzările de case tradiționale. Aceasta reprezintă o creștere față de aprilie 2018 de 0,5% și o creștere față de luna mai 2017 de 0,8%. Creșterea cheltuielilor pentru vânzările tradiționale de case este un semn bun pentru piață. Procentele mai mari ale vânzărilor la domiciliu, procente mai mari ale vânzărilor în lipsă și blocarea Foreclosure-ului determină prețurile de pe piață. Există mai multe vânzări pe piață, reducând prețurile de pe piață, chiar și pentru casele tradiționale.

Sunteți interesat să cumpărați o locuință nouă sau o proprietate nouă de vânzare în Illinois și nu știți de unde să începeți? Piața imobiliară din Illinois poate fi uneori imprevizibilă, ceea ce face ca achiziționarea unei proprietăți de vânzare în Illinois să fie complicată.

Pe tot cuprinsul statului, vânzările de case de o singură familie și de condominii în ultimul an au scăzut cu 5,1%.

Prețul mediu pentru casele din Illinois a atins 185.000 de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de 8,8% față de un an în urmă.

În vara se așteaptă ca piața să fie excelentă pentru vânzători și nu pentru cumpărători interesați de proprietăți de vânzare în Illinois.

În primul trimestru, cele mai fierbinți locuri de pe piața imobiliară sunt șase cartiere din Chicago și o duzină de suburbii.

Acestea sunt cazuri în care vorbim despre un an în urmă: mai multe case vinde, un preț mai mare și mai rapid, în medie, decât în ​​primul trimestru al anului 2017.

În zeci de alte locații am prețuri atractive în multe zone cu prețuri ridicate, inclusiv în Piața Logan și Lakeview. În altele, vânzările au scăzut, parțial din cauza unui inventar restrâns al locuințelor de vânzare. Printre acestea: Schaumburg, care a avut un caz bun pe piata doar pentru o luna si jumatate din vanzari.

În orașul Chicago majoritatea cartierelor puternice se află în partea de sud, unde răscumpărarea proprietăților aflate în dificultate și a construcțiilor noi pe loturile abandonate anterior

a transformat unele zone în ultimii ani. Grand Boulevard face parte din Bronzeville, unde se află un impresionant boom al clădirii. Vânzările de condominiumuri noi din cartier au prețul mediu al locuințelor de până la aproape 29% în ultimul an.

Ceva similar se întâmplă în Calumet Heights, în partea de sud-est în jurul străzii 90 și Jeffery Boulevard.

  •  
    Mutarea la Illinois. Expatriați și locuiți în Illinois

        În Midwest, cu o puternică identitate culturală și istorică, identificăm astăzi protagonistul mini-ghidului nostru. O națiune viu, activă în mod special sub toate fronturile și cu o economie înfloritoare. Vorbim despre Illinois. Ei bine, da! Astăzi, această țară va fi obiectul analizei noa ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 20175

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Illinois, Alexander County, Danville, Danville Il

7,772,724.55RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

9290.3 m²
94 de unități mici de venituri locative. Cele mai multe case SF - unele unități multi-. Venituri bune de închiriere și de fluxul de numerar. Managemen...
Cod. 15010

DE VÂNZARE Casă rustică, Illinois, Adams County, Hoopeston, young & 6th

327,035.65RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

166 m²
Complet renovat două acasă poveste pe lot colţ cu garaj auto 2 mari într-o comunitate mică în condiţii de siguranţă a Midwest. Toate aparatele sunt in...
Cod. 9686

DE VÂNZARE Casă rustică, Illinois, Bond County, Peoria, 5918 N Roxbury Lane

978,241.79RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

280 m²
Acasă executiv frumoase de vânzare în Hills Northmoor prestigiu în Peoria, Illinois. 4 dormitoare, 3 bai, aer condiţionat central, acoperis nou, jghea...
Cod. 9553

DE VÂNZARE Casă, Illinois, Boone County, Sringfield, Sringfield

528,190.35RON
DE VÂNZARE
Casă

114 m²
Florida ----> Casa cu piscină. Extra convenabil! Investiţia în Florida Când dvs. sau unul dintre dvs.: Clienti, rude, prieteni sau cunoscuţi planifica...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB